ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

by - Οκτωβρίου 15, 2022

Αγαπημένοι φίλοι και αναγνώστες καλησπέρα σας.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Στην προσπάθειά μας να μάθει η κόρη μας τις μέρες, σκέφτηκα τον παρακάτω πίνακα που θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιληφθούν τον χρόνο και την καθημερνή τους ρουτίνα.

Είναι μια απλή κατασκευή που το μόνο που χρειάζεται μερικά απλά υλικά και φαντασία.
Ένα χαρτόνι, μερικά χρωματιστά χαρτιά για να διαχωρίσουμε τις μέρες και 2 μανταλάκια. 
Κολλάμε τα χρωματιστά χαρτιά πάνω στο χαρτόνι, γράφοντας πάνω τις μέρες και μια δραστηριότητα που χαρακτηρίζει την κάθε μάρα. Στο ένα μανταλάκι γράφουμε ''τι μέρα είναι;'' και στο άλλο ''αργία''. Το κρεμάμε στον τοίχο και αφήνουμε τα παιδιά κάθε μέρα να τοποθετούν το μανταλάκι στην μέρα που είναι.  
Απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό!
Να ζείτε και να περνάτε όμορφα!
You May Also Like

4 ματιές

 1. Πολύ πρακτικό, πολύ ευφυές και το κυριότερο, πολύ χρήσιμο, Μαρία. Μπράβο κοπέλα μου. Μού αρέσουν αυτές σας οι επιλογές για τα παιδιά σας.
  Καλό Σαββατοκύριακο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι απλά απλή κατασκευή,αλλά πολύ πρακτική και διασκεδαστική για τους μικρούς μας φίλους! Εύγε,για την σκέψη σας και την υλοποίηση της!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι πολύ όμορφο τα παιδιά να μαθαίνουν κάθε μέρα και κάτι καινούργιο Μαρία μου μπράβο για την ιδέα...να περνάτε όμορφα ότι και να κάνετε φιλιαααα😘

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολύ όμορφη και χρήσιμη κατασκευή Μαρία μου.
  Οι εγγονές μου μεγάλωσαν κσι τις ξέρουν ήδη τις ημέρες.
  Πρέπει να σκεφτώ μια άλλη κατασκευή να κάνουμε με τα μανταλάκια .
  Σε φιλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ