Ημερολόγιο Σκέψεων (Ιούνιος 27 - 30 / Ιούλιος 1 - 3)

by - Ιουλίου 03, 2016


Αγαπημένοι αναγνώστες ελπίζω να είστε όλοι καλά. Τελείωσε και ο Ιούνιος και ξενικά ο Ιούλιος, μήνας διακοπών και χαλάρωσης. Καινούργια λίστα για τον Ιούλιο. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ελεύθερα.


27.6.2016
Ένα χωριό.
Να πω το δικό μου; Ναι θα το πω γιατί είναι υπέροχο. Για ήρεμες διακοπές, δίπλα στην θάλασσα, για χαλαρωτικά ουζάκια και καφεδάκια, για βόλτες ήσυχες στο ηλιοβασίλεμα. Ασμήνιο Βόρειας Εύβοιας.


28.6.2016
Μια παραλία.
Μια καταπληκτική παραλία στην Βόρεια Εύβοια είναι η παραλία του Αγίου Νικολάου στα Ελληνικά. Ψιλή άμμος, ρηχή και το τοπίο πανέμορφο. 


29.6.2016
Ένα βουνό.
Κατεβαίνοντας οδικώς το Καντήλιο όρος στην Βόρεια Εύβοια η θέα είναι εκθαμβωτική. Το πράσινο και το μπλε συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. 


30.6.2016 
Ένα τραγούδι για το καλοκαίρι.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην αρχή της καριέρας του τραγούδησε και έγραψε πολύ ωραία τραγούδια. Ήταν πάντα σεμνός και προσεγμένος στην μουσικές επιλογές του. Μετά μάλλον έγινε πλούσιος και έχασε το μυαλό του. Κρίμα... Παρόλα αυτά τα όμορφα τραγούδια μένουν. 


Και πάμε στον νέο μήνα!


1.7.2016
Πάντα ξεκινάμε με μουσική.
Το νέο τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα. Πολύ ευχάριστη έκπληξη!


2.7.2016
Μια τέλεια μέρα!
Ήταν η σημερινή. Αν εξαιρέσουμε την δουλειά το πρωί (να δουλεύεις υπερωρία Σάββατο και καλοκαίρι είναι βάσανο...) η μέρα ήταν υπέροχη. Στο κήπο των Ελλήνων Αρχαιολόγων τρέχει το σαββατοκύριακο έκθεση κόμικ, το 3ο ''Με Πενάκι & Σκαπάνη''. Θα ήταν πολύ ενθαρρυντικό να στηρίξουμε μια όμορφη προσπάθεια που φέτος έδειξε τον καλύτερό της εαυτό. Μπράβο στα παιδιά που προσπαθούν και κόντρα σε νωθρούς καιρούς επιμένουν σε αυτό που αγαπούν. Προλαβαίνετε και σήμερα να την επισκεφτείτε,


3.7.2016
Ένα μέρος που με χαλαρώνει.
Μια βόλτα στα όμορφα Αναφιώτικα. Λες και ο χρόνος σταματά και ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. 


*******

Εσείς μην ξεχνάτε να γράφετε τα κείμενά σας στις Ιστορίες του καλοκαιριού...


Κόντρα σε νωθρούς, άγριους και φασιστικούς καιρούς δημιουργούμε και προσφέρουμε, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας.

You May Also Like

7 ματιές

  1. Καλημέρα....υπέροχοι οι τόποι σου!!!

    Σε φιλώ πολύ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι ομορφιές έχει αυτή η Εύβοια, που λατρεύω πάρα πολύ και θέλω πολύ να την εξερευνήσω όλη κάποια στιγμή. Το τραγούδι του Κότσιρα, υπέροχο! Τα αναφιώτικα είναι ιδιαίτερη λατρεία και πηγαίνω με την πρώτη ευκαιρία να περπατήσω και να πάρω την αύρα από τα παλιά.
    Καλή εβδομάδα Μαρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι μεριές της Ελλάδας έχουν τις ομορφιές τους.
      Σ΄ευχαριστώ Μαρία μου.

      Διαγραφή
  3. Ομορφοι τόποι.. ομορφες εικονες .. ομορφα λόγια Μαρία μου καλό σου μηνα να περνας ομορφα .. φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ