Ημερολόγιο Σκέψεων (Ιούνιος 1 - 5)

by - Ιουνίου 05, 2016


Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες ελπίζω να είστε όλοι καλά. Το καλοκαίρι έφτασε! Η αγαπημένη μου εποχή, σαν άνθρωπος της χαλαρότητας (τεμπελιάς...). Αυτόν τον μήνα έκανα εγώ την λίστα των σκέψεων. Όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει, ελεύθερα.


1.6.2016
Ας ξεκινήσουμε το μήνα με μουσική.
Μην αναλώνετε και ξοδεύετε τον χρόνο σας σε ανθρώπους που δεν αξίζουν και δεν σας ενδιαφέρουν. Δεν είναι ανάγκη να γινόμαστε συμπαθείς σε όλους, ούτε να μας συμπαθούν όλοι. Για αυτό λοιπόν... Σ΄όποιον αρέσουμε...


2.6.2016
Λουλούδι...
Καινούργιο απόκτημα στο μικροσκοπικό μπαλκόνι μου. Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό το λουλούδι, αλλά είναι πανέμορφο.


3.6.2016
Σχέδια για διακοπές.
Θα επισκεφτούμε τα δυο αγαπημένα μας νησιά, τις πατρίδες μας. Εύβοια και Λέσβος. Φέτος έχουμε περισσότερη άδεια, οπότε πιστεύω που θα περάσουμε τέλεια.

4.6.2016
Κάτι σημαντικό.
Εκτός από την υγεία, που χωρίς αυτή δεν μπορείς να χαρείς τίποτα, το σημαντικότερο είναι να έχεις κοντά σου ανθρώπους που να σε κάνουν να μην νιώθεις μόνος.

5.6.2016
Κάτι ασήμαντο.
Οι εικονικές εξουσίες που λαμβάνουμε σε διάφορες εκφάνσεις στη ζωή μας (εργασία, έρωτας, οικογένεια). Ανούσιες και ματαιόδοξες.

*******

Αυτά για τις πρώτες πέντε μέρες του καλοκαιριού. Εσείς μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στον Διαγωνισμό Φωτογραφίζειν μέχρι απόψε.
Επίσης η Αλεξάνδρα μας προτρέπει να συμμετέχουμε σε κάτι πολύ όμορφο.


Κόντρα σε νωθρούς, άγριους και φασιστικούς καιρούς δημιουργούμε και προσφέρουμε, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας.



You May Also Like

1 ματιές

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ