Ημερολόγιο Σκέψεων (Απρίλιος ημέρες 11 - 17)

by - Απριλίου 17, 2016


Αγαπημένοι μου αναγνώστες ελπίζω όλοι να είστε καλά. Μέσα Απρίλη και οδεύουμε προς το Πάσχα. Το περιμένω πως και πως λόγω του ότι θα πάρω μερικές μέρες άδεια και θα ξεκουραστώ λίγο.
Θέλω να σας θυμίσω πως η ημερομηνία για το Φωτογραφίζειν άλλαξε, επειδή θα λείπω τελικά την ημερομηνία που είχα ορίσει εξ αρχής. Οπότε έχετε διορία μέχρι αύριο!
Συνεχίζουμε λοιπόν με το Ημερολόγιο Σκέψεων με την λίστα της Κατερίνας.


11.4.2016
Πως θα περιέγραφα τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου.
Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι κάτι που καλό θα ήταν να το εκφράσει κάποιος άλλος. Συνήθως έχουμε μια λανθάνουσα άποψη για τον εαυτό μας. Ίσως επειδή δεν θέλουμε να παραδεχτούμε κάποια πράγματα. 
Εγώ για μένα λοιπόν θα πω πως ίσως μοιάζω λίγο σνομπ στην αρχή μέχρι να εγκλιματιστώ. Έτσι μου έχουν πει και οι φίλοι μου. Όταν τελικά με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που συναναστρέφομαι είμαι έξω καρδιά και κάνω τα πάντα για να περάσει καλά και να τον βοηθήσω. Αν όμως δεν με ενδιαφέρει δεν έχω καμία ανάγκη να με συμπαθήσει. Οπότε ίσως και να μην αρέσω σε τέτοιες περιπτώσεις.
Γενικά όμως, και σε αυτές τις περιπτώσεις, κρατώ τους τύπους, κινούμε στα όρια της ευπρέπειας και της ευγένειας.

12.4.2016
Κάτι υγιεινό που τρώω συχνά.
Φρούτα και χυμούς.

13.4.2016
Ένα κομπλιμέντο που μου έκαναν.
Ότι αδυνάτισα... Καλά κρασιά...

14.4.2016
Κάτι που με πλήγωσε.
Τίποτα. Έχει καιρό να με πληγώσει κάτι. Απογοητεύσεις έχω κάποιες στιγμές αλλά δεν με πληγώνουν όμως.

15.4.2016
Θέλω να ξεπεράσω.
Κάποιους φόβους που έχω. Ένας φόβος είναι μην πάθουν κάτι κακό οι δικοί μου. Κάποιες φορές μου γίνεται εμμονή. Ίσως επειδή δεν είναι στο χέρι μου να το ορίσω. 

16.4.2016
Θέλω να πάω...
...Και πήγα σε δυο εκδηλώσεις. Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο το Comicdom Con Athens. Το Comicdom Con Athens είναι μια τριήμερη γιορτή των comics, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συνδιοργανώνουν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Comicdom Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση. Από τη διοργάνωση του 2016, προστέθηκε στους διοργανωτές το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Από το 2006, σε μια εκδήλωση βασισμένη στα πρότυπα αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων, το ελληνικό κοινό έρχεται σε επαφή με μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες μορφές Τέχνης παγκοσμίως. 


Σε μια άλλη μεριά της πόλης, στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων θα βρείτε το Ξεblogαρισμα. Mια ομάδα bloggers που βοηθάει τις μαμάδες που βρίσκονται φυλακισμένες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας μαζί με τα παιδιά τους. Εκεί θα βρείτε διακοσμητικά, κεριά, πασχαλινές λαμπάδες, ρούχα, βιβλία και διάφορα άλλα υπέροχα αντικείμενα σε εξαιρετικές τιμές. 


Είναι και τα δύο προσπάθειες που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε διότι βασίζονται εξ ολοκλήρου σε ανθρώπους που το βασικό τους κίνητρο είναι το μεράκι. Προλαβαίνετε να πάτε ακόμα και σήμερα.

17.4.2016
Η μέρα μου με μια λέξη.
Ξεκούραση... Σήμερα λέω να μην κάνω τίποτα. Χθες ήταν μια πολυάσχολη και πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Γνώρισα στο Ξεblogαρισμα κάποιες από εσάς που τόσο καιρό σας διαβάζω και αυτό ήταν πολύ μεγάλη χαρά για μένα. Επίσης απολαμβάνω τα αποκτήματά μου από τις δυο εκδηλώσεις που πήγα χθες. Μερικά από αυτά που αγόρασα θα αποσταλούν στο μυστικό μου ταίρι για την ανοιξιάτικη ανταλλαγή που οργανώνει η Αλεξάνδρα από το ''Ένα κουμπί στο φεγγάρι...''. Και τα δυο αντικείμενα είναι φτιαγμένα από άλλους δυο πολύ αγαπημένους φίλους bloggers. Δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα. Θα δείτε όταν γίνουν τα αποκαλυπτήρια. 


****

Εσείς μην ξεχνάτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας για τον διαγωνισμό Φωτογραφίζειν μέχρι αύριο το βράδυ και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας ολιγόλεκτά σας για τις 25 λέξεις.
Κόντρα στους νωθρούς καιρούς δημιουργούμε, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας.

****

You May Also Like

5 ματιές

  1. Όντως τελικά, είναι ωραίο που γνωριζόμαστε με εκείνους που τους διαβάζουμε (και μας διαβάζουν) τόσο καιρό! Ωραία ήταν στο μπαζάρ που τα είπαμε Μαρία :) Καλησπερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια είσαι αδύνατη!!! Και κουκλίτσα!! Κοπλιμέντα θες μου φαίνεται!! Χαχαχαχα!!! Τα κατάφερες και πήγες και στο comicdom;; Μπράβο σου!!
    Μακάρι να γίνονται έτσι πολλές δράσεις να ξεφεύγει κι ο κόσμος αλλά και να προσφέρει ταυτόχρονα!! Φιλιά πολλά και καλή ξεκούραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι καλά που πήγες και στις δύο εκδηλώσεις! Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να έρθω...
    Φιλιά πολλά, Μαρία μου, καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο, κορίτσι μου, που πηγαίνεις σ' αυτές τις εκδηλώσεις και αγοράζεις πραγματάκια. Στηρίζεις μια πολύ ευγενική προσπάθεια.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει ενώ διάβαζα με προσήλωση τις απαντήσεις σου σκάει το comicon και ξεμυαλίζομαι. Να πας και να μας φέρεις και υλικό! Φωτό και εντυπώσεις! Αχ μακάρι στο επόμενο να μπορέσω να κατέβω! Να πας Μαρία μου να πας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ