Ναδίρ χωρίς Ζενίθ.

by - Μαΐου 25, 2012


Ανησυχία. Σκόρπιες σκέψεις. Δεν θα έχουν συνοχή, να με συμπαθάς. Χωρίς παύση, ένα ντελίριο απλά. Δεν μπαίνουν σε τάξη όσο και αν τις σπρώχνω. Ανθρωπότητα στο ναδίρ της ανθρωπιάς. Στο ζενίθ της ντεκαντάνς. Διεφθαρμένε συνάνθρωπε έχω να σου πω πολλα.
Θάνατος στους λαθρομετανάστες, μια πιθαμή από μένα και να καούν όλοι τους. Μου χαλάν την αισθητική. Δεν είναι και τόσο σικ για την πόλη, δεν ταιριάζουν με τα ρούχα μου. Και τους ανθρώπους που σκοτώνουν; Με κάθε λαθρομετανάστη θα πάρουμε και ένα δικό μας πίσω...τα ΄παμε και τα τα συμφωνήσαμε. Ποιος; Οι Έλληνες...που δεν πρέπει να μιλάνε για μετανάστευση...και αυτό το αλτσχάιμερ να μην θεραπεύεται με τίποτα; Με συγχωρείτε μαντάμ...αλλά δεν ήξερα τι ψήφησα. Αυτή την φορά θα το κάνω καλά, τώρα ξέρω....ξεράδια.
Κόμμα παιδόφιλων;;;; Ουάου, ε αυτός είναι πολιτισμός. Να κάνουμε και μεις ένα βρε παιδιά...έτσι μαζί με τους νεοναζίστες, πακετάκι. Ωχ να σας πω κάτι...μουσαντένια είδηση. Για να ξεχαστούμε λιγάκι από τους σκινχέντ και να πούμε υπάρχουν και χειρότερα.
Καλέ θεούλη μαζί με τον άρτον ημών τον επιούσιον στείλε μας και μια ωραία χουντίτσα, γιατί ξέρεις, με την δημοκρατία δεν τα πάμε και τόσο καλά και μόνο με χούντα θα στρώσει το παΐδι μας. Εκ μέρος πολλών Ελλήνων σου μιλώ, που έχουν αυτήν την πάθηση που είπα παραπάνω, που ξεχνάς. Γιατί για να έρθει ευτυχία σε αυτόν τον τόπο δεν μπορεί να έρθει με συνεννόηση και ομόνοια, έτσι λένε. Και έναν κύριο Παπαδόπουλο, πολύ τον αναφέρουν. Δεν τον κατέχω...ευεργέτης;
Και μετά είναι και αυτή η αριστερά που θέλει να γκρεμίσει τόσα χρόνια γλείψιμο. Τόσα χρόνια προσκύνημα να πάει χαμένο; Κρίμα τα παιδιά, τόσο κόπο. Άθεοι παλιοαριστεροί.
Παρακαλώ πολύ οι σωστοί ορθόδοξοι χριστιανοί δεν πρέπει να ψηφίζουν τους παλιοκομουνιστάς. Για την σωτηρία της ψυχής σας βρε παιδιά. Ευτυχώς που μας το είπατε...να ανάψω μια λαμπάδα. Ίσα με το μπόι μου...1.70 είμαι, φτάνει; Να αφήσω και κάτι τις...για την αποπεράτωση του ναού...από πεντάευρω και πάνω περικαλώ.
Καλά γιατί το άλλο...ο Τσίπρας υπό την επήρεια ναρκωτικών. Καλά τον είχα κόψει εγώ από την αρχή. Για να το βάλω στο προφίλ μου, ωραία θα δείχνει.
Ωχ να σου πω...αν βγούμε από την Ευρώπη τέρμα πια το βερεσέ. Και θα πεινάσουμε όλοι. Αλλά έχω την λύση...για να μην βγούμε από την Ευρώπη και πεινάσουμε το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να πεινάσουμε. Ναι τόσο απλά...Και πως θα στηριχτούμε στα πόδια μας μετά; Χωρίς Ευρώπη. Και πως θα παίρνουμε αυτοκίνητα μετά από την Γερμανία. Ένα σκασμό λεφτά θα κάνουν. Χωρίς Lidl, χωρίς σαλάμια...τρομερό!!! Πως θα βάλω το Μινέρβα ξανά, όταν έχω συνηθίσει στο DG. Και ξανά στην δραχμή; Ευτυχώς εδώ που τα λέμε γιατί μου είχε μείνει ένα ξεχασμένο πεντοχίλιαρο και ακόμα το κλαίω. Καλά τόση ώρα για ποια Ευρώπη λες ρε...αυτή που την πήδηξε ο Δίας και μετά την φόρτωσε στο Αστερίων μαζί με τρία μούλικα; Γιατί έχω και μια θεία στα Σούρμενα, μην μπερδευτούμε.
Να σου πω και κάτι ευχάριστο. Θα πάω μια εκδρομή μέχρι τα Σκόπια, λίγο να ξεσκάσουμε βρε αδερφέ...Έλα ρε συ μη βαράς, δικιά μας είναι η Μακεδονία...κάτι κολλητούς θα πάω να δω, μην τρελαίνεσαι. Αχ μην με λες ανθέλληνα...δεν είναι οι φίλοι μου εκεί Σκοπιανοί, Έλληνες είναι. Καλά, καλά ένας είναι, δεν θα του ξαναμιλήσω, στο υπόσχομαι. Και όπως ξέρεις κρατώ τις υποσχέσεις μου...εκείνον τον Τούρκο από την Τένεδο που σου έλεγα...τον διέγραψα από το facebook. Αμέ. Μόνο στο msn τον έχω...πειράζει;
Και ύστερα κάθεσαι και μου λες για την Ιθάκη...με τόσα χρόνια στην Μύκονο που να βρεις τον δρόμο για την Ιθάκη. Καλά ας φτάσουμε ως τον Πειραιά και μετά πέρνεις μια ωραία πετρά την δένεις στο λαιμό και βουτάς. Δεν την έδεσες καλά όμως. Και κει γκαντέμης θα σταθείς, δεν σε θέλει ο Άγιος Πέδρο.
Και αυτό το ρημάδι το κακό πότε επιτέλους θα νικηθεί; Πότε θα έρθει το τέλος; Μην μας τα αλλάξεις κυρ-Νικο τελευταία στιγμή...έχουμε κάνει κράτηση.
Ωχ πολλά διλήμματα συνάνθρωπε και το μυαλό μου κουδούνι. Απ΄την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω. Ευρώπη ή Μινέρβα, Τούρκος ή Σκοπιανός, ναρκομανής ή σχιζοφρενής, ορθόδοξος ή κομμουνιστής, ευρώ ή δραχμή, ελευθερία ή θάνατος, Βίσση ή Βανδή. Και αν διαλέξω τι θα αλλάξει; Τόσο που έχουμε χωθεί στην λάσπη όλα ίδια φαντάζουν....ωχ βαρέθηκα...διαλέγω ΖΩΗ.


Βαρέθηκα τη μίζερη μου φύση
κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει
κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει
αναμφιβόλως
δε με χωράει ο τόπος ρε παιδιά.

Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια,
τα δάκρυα να κάνω μπιχλιμπίδια,
τα λόγια, μοναχά, μας απομείναν κι οι θεωρίες
στην πράξη μας χαλάνε οι θεσμοί.

Βαρέθηκα να λέω πως θα αλλάξει
το σύστημα μας έχει επιτάξει
απόκληρα απομείναμε πουλάκια
κυνηγημένα
με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά

Απόκληρα απομείναμε πουλάκια
με ξεπουπουλιασμένα τα φτερά

Βαρέθηκα κι αυτό το μονοπάτι
ακόμα και σαν βρω κάνα κομμάτι
πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου
άμα σου περιφράξαν την καρδιά.

Για πες μου ,πως μπορείς και μαστουριάζεις
άμα σου περιφράξαν την καρδιά.

Συνέχεια μου έρχεσαι από πίσω
δεν έχω πια το σάλιο να σε φτύσω
πως γίνεται στον ένα παλαβιάρη
εξήγησέ μου
κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν.

Πως γίνεται στον κάθε παλαβιάρη
κουτόχορτο χιλιάδες να βοσκάν.

You May Also Like

4 ματιές

  1. Επειδή είμαι πρακτικός και άνθρωπος των λύσεων θα απαντήσω σε όλα σου τα διλήμματα.

    Λοιπόν:
    Μινέρβα
    Τούρκος
    Ναρκομανής
    Κομμουνιστής
    Δραχμή
    Ελευθερία
    και...
    Βανδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι βαρεθήκαμε!!!

    Καλώς σε βρηκα αν και έχω διαφορετικές προσεγγίσεις σε κάποια επιμέρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν να συμφωνούμε σε όλα τότε να δεις πόσο θα είχαμε βαρεθεί...
      Καλώς ήρθες.

      Διαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ