ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΑΒΓΑ!

by - Απριλίου 13, 2023

Φίλοι μου αναγνώστες με απλά υλικά, που ενδεχομένως να έχουμε ήδη στο σπίτι, μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλαθάκι για να βάλουμε τα βαμμένα αβγά.
Χρησιμοποίησα ένα πλαστικό μπολ που μου έμεινε από ένα γλυκό ζαχαροπλαστείου, κορδέλα και ύφασμα από ένα μπουκέτο λουλούδια που μου έφεραν και σχέδια που θα ζωγραφίσουμε μόνοι μας (πασχαλίτσες, αβγουλάκια, λουλουδάκια ή ότι άλλο μας αρέσει). Τα κολλάμε μα πιστόλι θερμοκόλλησης ή μια απλή καλή κόλλα.
Τα αβγά τα έβαψα με χρώμα ζαχαροπλαστικής. Στο ίντερνετ θα βγείτε πολλές συνταγές για φυσικό βάψιμο, χωρίς χημικά. 


Σας αναφέρω συχνά το πιστόλι θερμοκόλλησης. Είναι ο πιο πρακτικός και οικονομικός τρόπος να κολλάτε στις κατασκευές, καθώς κολλάει στιγμιαία και πολύ καλά και κοστίζει πολύ λιγότερο στο σύνολο από μια καλή κόλα.
Το κόστος αγοράς είναι πολύ μικρό. Σε χρωματοπωλείο θα το βρείτε περίπου 10€, ίσως και πιο φθηνό.
Οι μπάρες σιλικόνης είναι επίσης πολύ οικονομικές, περίπου 0,50€ η μία.


Σας εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Με υγεία και ευτυχία.
Να ζείτε και να περνάτε όμορφα!


You May Also Like

2 ματιές

  1. Μπράβο Μαίρη μου. Χρυσοχέρα είσαι. Ευχές για καλές γιορτές στην οικογένειά σου. Να περάσετε όμορφα, ήρεμα και με αγάπη. Υγεία πάνω από όλα και η Ανάσταση του Κυρίου να ανστήσει κάθε καλό στη ζωή σας. Φιλιά στην Ελενίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη.
    Όμορφο κι απλό το καλαθάκι σου.
    Κι εγώ χρησιμοποιώ την σιλικόνη για γρήγορο αποτέλεσμα.
    Αν τη συνηθίσεις είναι δεξί χέρι.
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ