Ημερολόγιο Σκέψεων (Μάιος ημέρες 16 - 22)

by - Μαΐου 22, 2016


Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες ελπίζω να είστε όλοι καλά. Οδεύουμε προς το καλοκαίρι αλλά ο καιρός μας δείχνει το αντίθετο. Συνεχίζουμε με το Ημερολόγιο Σκέψεων σε μια υπέροχη λίστα της Κατερίνας.


16.5.2016
Ανάμνηση από τα δέκα μου
Πολλές. Κυρίως η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Κάθε μέρα στην θάλασσα, παιχνίδι μέχρι αργά στην γειτονιά, το μέτρημα των παγωτών και των μπάνιων. 

17.5.2016
Επιθυμία
Να μας έχει ο Θεός καλά, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!


18.5.2016
Προσπάθεια
Να ζούμε την κάθε μέρα στο έπακρο, να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν, να δημιουργούμε και να προσφέρουμε και να ξορκίζουμε το κακό από κάθε έκφανση της ζωής μας.

19.5.2016
Βιβλίο
Πρέπει να ανεχτείς και μερικές κάμπιες αν θες να δεις τις πεταλούδες. Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια. (Ο μικρός πρίγκιπας - Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ)


20.5.2016
Εμμονή
Αντιδρώ με κάποια πράγματα στη δουλειά. Ώρες ώρες με ενοχλούν τόσο που ίσως να μου έχουν γίνει και εμμονή. Πρέπει να σταματήσω να δίνω τόσο σημασία.

21.5.2016
Δεξιότητα που θα ήθελα να έχω
Σας βλέπω μερικές από εσάς που κάνετε τόσο ωραία χειροποίητα πράγματα που εγώ δεν μπορώ να κάνω και πραγματικά κάποιες στιγμές σας ζηλεύω. 

22.5.2016
Κάτι που ξεχνώ
Γενικά είμαι πολύ ξεχασιάρα. Ξεχνάω συνεχώς πράγματα. 

Εσείς μην ξεχνάτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίζειν και τα ολιγόλεκτά σας στις 25 λέξεις μέχρι απόψε.
Επίσης η Αλεξάνδρα μας προτρέπει να συμμετέχουμε σε κάτι πολύ όμορφο.


Κόντρα σε νωθρούς, άγριους και φασιστικούς καιρούς δημιουργούμε και προσφέρουμε, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας.


You May Also Like

2 ματιές

  1. Αχ, σε νιώθω! Κι εγώ τα ζηλεύω όλα αυτά που φτιάχνουν! Κι επίσης, ξεχνάω! Τα post it με κρατούν στη ζωή!!!!!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αυτές οι βλακείες στην δουλειά πόσο μπορούν να μας καταβάλλουν... Οσο μπορείς να οχυρώνεσαι!!
    Καλέ αν αρχίσεις τις δημιουργίες θα δεις πως θα εθιστείς σε αυτές!! Κάνε την αρχή κι ας κάνεις και λάθη!! Φτου κι από την αρχή!! Και με τον καιρό θα τους πάρεις τον αέρα!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ