Ακύρωση ψηφοφορίας του 2ου Διαγωνισμού ΄΄Φωτογραφίζειν΄΄

by - Οκτωβρίου 17, 2013

Φωτογραφίζειν. Διαγωνισμός φωτογραφίας.Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η ψηφοφορία του 2ου Διαγωνισμού ΄΄Φωτογραφίζειν΄΄ ακυρώνετε λόγω αποχώρησης μιας συμμετοχής. Η συμμετοχή με το Νο 11 αποχώρησε μετά από απαίτηση του φωτογράφου. 
Ο διαγωνισμός δεν ακυρώνετε και η ψηφοφορία θα ξεκινήσει ξανά αύριο με καινούργιους όρους που θα προστατεύουν τις συμμετοχές και το μπλογκ μου.
Δεν θα ήθελα να εξηγήσω τους λόγους της αποχώρησης. Δεν έχει νόημα. Έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτό που έγινε, γιατί δεν είμαι άνθρωπός που έχω αδικήσει ποτέ κανέναν. Ίσως να το έκανα άθελά μου. Απλά ήταν δικό μου λάθος που δεν έθεσα περισσότερους περιορισμούς στην διαδικασία της ψηφοφορίας, γιατί θεώρησα ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα.
Θα ήθελα να σας ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου και να σας ζητήσω να συμμετέχετε εκ νέου στην ψηφοφορία.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υποστήριξη.
Σας φιλώ.

You May Also Like

29 ματιές

  1. Κρίμα...
    Ας είναι όμως, ο σοφός λαός θα έλεγε σε αυτή τη περίπτωση ..."κάθε εμπόδιο σε καλό"!!!
    Φιλιά υπομονή και καλό ξημέρωμα να έχεις Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα και απο εμενα.
    λυπαμαι που ηρθαν ετσι τα πραγματα και προφανως στεναχωρηθηκες και εσυ και ο φωτογραφος αλλα νομιζω πως πρεπει απλως να ξεχαστει και να μη δημιουργησει καποιο προβλημα μεταξυ σας.
    λαθη γινονται, απολυτως ανθρωπινο αυτο και φυσικα μαθαινουμε μεσα απο αυτα.
    ευχομαι να μη στεναχωριεται κανενας απο τις 2 σας πια και περιμενω την επομενη ψηφοφορια.

    καλημερα λοιπον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως δεν περίμενα κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο (θα ας εξηγήσω τι) είτε αυτό ήταν ο ίδιος ο φωτογράφος είτε κάποιος άλλος που προφανώς ήθελε να χαλάσει το παιχνίδι.
      Θα δούμε λοιπόν.
      Καλημέρα.

      Διαγραφή
  3. Καταλαβαίνω πως νιώθεις, μιας και ξέρω πόσο δίκαιο και ευγενικό άτομο είσαι,
    αλλά μην αφήνεις να σε πληγώνει κάτι τέτοιο, δες το μάλιστα σαν ευκαιρία να βελτιώσεις
    κάποια πράγματα και τίποτα παραπάνω..
    Το Νο11, αν βάλει τον εαυτό του στην θέση σου, θα καταλάβει σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκες,
    άθελά σου, και δεν θα έχει πρόβλημα να συμμετάσχει ξανά.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκα γιατί είχα τόσο ενθουσιασμό για το παιχνίδι αυτό και τώρα νιώθω κάπως περίεργα.
      Όλα καλά θα πάνε όμως.
      Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

      Διαγραφή
  4. Κρίμα...και για σένα και για τον φωτογράφο που ήρθε σ αυτή τη θεση να αποσύρει τη φωτο του... ίσως να έγινε κάποια παρεξήγηση....περιμενω τη νεα ψηφοφορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koριτσάκι μου γλυκό μη στενοχωριέσαι... η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα τίποτα από όλο αυτό αλλά ούτε που και πότε βγήκαν οι φωτογραφίες για να ακυρωθούν γιατί δεν μου ήρθε και ειδοποίηση για καινούργια ανάρτησή σου σχετικά με αυτό...
    Λάθη γίνονται και αν κάποιος έχει τόση κακία να θέλει να χαλάσει ένα απλό παιχνίδι τότε τι να πει κανείς;
    Βάλε πιο αυστηρούς κανόνες και υποχρεωτικά όποιος δεν θέλει να τους ακολουθήσει θα βρίσκεται εκτός.
    Έχεις τα φιλιά και την Καλημέρα μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά δεν διάβασε τους όρους που διαγωνισμού και ψήφισε την δική του συμμετοχή. Μετά ήρθαν και κάτι περίεργα σχόλια.
      Έχω γράψει καινούργιους κανόνες και θα τους δείτε αύριο που θα ξεκινήσει ξανά η ψηφοφορία.
      Ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη.
      Φιλάκια.

      Διαγραφή
  6. Ρε γαμώτο μη στεναχωριέσαι..Κι εγώ πιστεύω ότι το 11 αν το καλοσκεφτεί, δεν υπάρχει λόγος να αποσύρει τη συμμετοχή του...Μία λύση θα ήταν να ψηφίζουμε όλοι στο μέηλ σου αποκλειστικά και μετά το πέρας της ψηφοφορίας να έβαζες εσύ τα μηνύματά μας δημόσια...ή και κατά τη διάρκεια, δεν ξέρω..Εκτός κι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα από τα blog που οι ανώνυμοι να ψηφίζουν με την εμφάνιση του μέηλ τους...Να υπάρχει τουλάχιστον κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης ενός προσώπου...Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα καλύτερα να αποκλείσεις τους ανώνυμους τελείως για να μην αμφισβητείται το αποτέλεσμα και να μη στεναχωρηθεί και κανείς, προσωπικά τουλάχιστον και να μην μπορέσω να ψηφίσω ξανά θα δείξω κατανόηση σ'αυτό!Εύχομαι να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί ο τέλειος αυτός διαγωνισμός!

    Εννοείται δεν είχα πάει Εσθονία...:D
    Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!!!

    Vicious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την κατανόηση κοριτσάκι μου.
      Το είχα μια έννοια, γιατί λέω να μην επιτρέψω ξανά σχόλια από ανώνυμους χρήστες και έλεγα εσείς πως θα το δεχτείτε.
      Έχω γράψει ξανά την ανάρτηση με πιο αυστηρούς όρους.
      Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

      Το ξέρω ότι δεν πήγες Εσθονία...χαχαχα!!!

      Καλά οι άλλοι τι κάνουν; το κλείσανε εντελώς;

      Φιλάκια.

      Διαγραφή
    2. Γιατί να μην το δεχτούμε ρε συ?Πιστεύω ότι και τα άλλα τα παιδιά που δεν έχουν blog, αλλά ψηφίζουν ανώνυμα και τα ξέρεις, θα καταλάβουν ότι αν πρόκειται για διαφάνεια και ομαλή διεξαγωγή στο διαγωνισμό, αρκεί που βλέπουμε τόσο ωραίες φωτογραφίες και τις απολαμβάνουμε!Όπως πολύ σωστά ανέφερες σε άλλο ποστ: "Εδώ δεν παίζονται καριέρες..." Ό,τι γίνεται, γίνεται για να περάσουμε καλά! ;)

      Θα έλεγα τώρα τι κάνουν οι άλλοι, αλλά θα παρεκτραπώ!χαχαχα...Τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν ότι λόγο συνεχών επιθέσεων από σπαμ η σελίδα που φιλοξενούσε το φόρουμ..αυτή η CGI... το έριξε, δεν χάθηκε βέβαια ακόμα, αλλά αν δεν βρουν λέει κάποια άλλη λύση θα αναγκαστούν να το σβήσουν τελείως...Πράγμα που απεύχομαι! :(

      Άτιμη τεχνολογία ρε γαμώτο........
      Τα ξαναλέμεεεεεε!!!!

      Vicious

      Διαγραφή
  7. Μαρία μου είναι πολύ όμορφος ο διαγωνισμός αυτός και χωρίς να γνωρίζω τι συνέβη θα είμαστε έτοιμοι προς ψηφοφορίαν!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Μαρία μου! Κι εγώ θεωρώ ότι έγινε παρεξήγηση. Γιατί να στεναχωριέσαι εσύ ή ο φωτογράφος; Αν και φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να εξυπακούεται ότι δεν ψηφίζεις τις δικές σου φωτό.. Δεν πειράζει καλά να μαστε και να περνάμε κι όμορφα μεταξύ μας!!! Σε φιλώ κι ανυπομονώ για την έναρξη!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Μαρία μου,
    μην στενοχωριέσαι βρε!! Δυστυχώς αυτά σχεδόν πάντα συμβαίνουν!!
    Θα μπω αύριο να ψηφίσω εκ νέου!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαράκι μου, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες (μπλογκο)οικογένειες. Μην το σκέφτεσαι καν. Το παράδοξο θα ήταν να μην είχε συμβεί τίποτα... :( Από αύριο όλα θα πάνε μια χαρά, ναι;; Σε φιλώ γλυκά και καλό ξημέρωμα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρία μου είμαι μάλλον από τους λίγους που πήρε χαμπάρι τι έγινε! Καταλαβαίνω πόσο στενοχωρήθηκες ! Κι εγώ στενοχωρήθηκα με το σχόλιο που διάβασα. Γιατί ήταν οφθαλμοφανές τι έγινε και γύρισε πίσω σου όλο αυτό! Και να σκεφτεί κανείς ότι εγώ δεν έχω στείλει φωτογραφία και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ! Έτυχε να δω και να καταλάβω!
    Δεν ήταν παρεξήγηση και δεν φταις κοπέλα μου!
    Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά από δω και μπρος !
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλησπέρα .Είμαι ο δημιουργός της φωτογραφίας Νο 11 και θα ήθελα να πω κι εγώ ορισμένα πράγματα γιατί άθελα μου πλήγωσα την Μαρία, αλλά στεναχωρήθηκα κι εγώ παρά πολύ!! Το λάθος ξεκίνησε από την στιγμή που έδωσα ψήφο στην δική μου φωτογραφία ( νόμιζα ότι μπορώ να το κάνω - απροσεξία μου ) μετά είδα το λάθος μου και έστειλα e-mail στην Μαρία και ζήτησα συγγνώμη καθώς επίσης έδωσα νέα δική μου ψήφο σε άλλη φωτογραφία. Στην συνέχεια είχα για την φωτογραφία μου βαθμούς από ανώνυμα άτομα αλλά όχι μόνο η δική μου φωτογραφία αλλά και άλλες που είδα. Απλός η δική μου είχε περισσότερους. Σ αυτό τι φταίω εγώ ?? Ειλικρινά δεν γνώριζα κανένα από αυτά τα άτομα, μια και είμαι καινούριος στην σελίδα αυτή. Φυσικά βγήκε ένα άτομο και είπε ότι έχω πλάκα που ψηφίζω την φωτογραφία μου ανώνυμα!!!! Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό γιατί το να βγω πρώτος μ αυτόν τον τρόπο το θεωρό γελοίο . Απλός με αυτά τα λίγα θέλω να πω στην Μαρία ένα συγγνώμη από μένα αλλά δεν φταίω εγώ !!! Στην θέση μου μπορεί να ήταν οποιοσδήποτε άλλος που θα ψήφιζαν την φωτογραφία του ανώνυμα άτομα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρισα. Με κατηγόρησαν άδικα για κάτι που δεν έκανα εγώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις έκανα την ανάρτηση για νέα ψηφοφορία, εξηγώ όλα αυτά που λες και ξεκαθαρίζω και γω κάποια πράγματα
      Δεν έλαβα όμως το μέιλ που λες.
      Δεκτή η συγνώμη σου. Ίσως ήταν λάθος και από μένα που επέτρεψα σχόλια από ανώνυμους, αλλά δεν προέβλεψα ότι θα συμβεί αυτό.
      Για τα ανώνυμα σχόλιο σίγουρα δεν φταις έτσι αλλά έτσι όπως δημοσιεύτηκαν φάνηκε ότι ήταν από ένα άτομο και αυτό είναι άδικο για τις άλλες φωτογραφίες.
      Ότι έγινε έγινε, νερό και αλάτι και αν θες μπορείς να ψηφίσεις στην νέα ψηφοφορία και πολύ ευχαρίστως να δεχτώ στον επόμενο διαγωνισμό φωτογραφία σου.
      Καληνύχτα.

      Διαγραφή
  13. Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ. Η καινούργια ψηφοφορία άρχισε αν και εσύ δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσεις.
      Φιλάκια.

      Διαγραφή
  14. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες...
    Δυστυχώς στα παιχνίδια - διαγωνισμούς υπάρχουν και ευτράπελα.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ