Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου, στην κάμαρά μου την παιδική...

by - Μαρτίου 13, 2018

''Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου, στην κάμαρά μου την παιδική...'' έχοντας όμως πια τον χρυσό πρίγκηπά μου.
Ένα από τα πλεονεκτήματα της μητρότητας είναι και η μεγάλη άδεια από την δουλειά. Έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου τόσους μήνες και έχω ακόμα μπροστά μου καιρό για την επιστροφή μου. Όχι ότι υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να ευχαριστηθείς την άδεια αυτή, αλλά ότι κάνεις για το παιδί σου έχει μια γλυκιά γεύση, όσο δύσκολο και να είναι και είναι φυσικά προτιμότερο από το να δουλεύεις. 
Τώρα που το ζω, απορώ με κάποιες μαμάδες που βαριούνται σπίτι και θέλουν να γυρίσουν στην δουλειά. Καταρχάς δεν υπάρχει χρόνος να βαρεθείς. Θα ήθελα πολύ να βαρεθώ. Να πω μια μέρα πως δεν έχω να κάνω τίποτα. Όχι μόνο δεν βαριέμαι, αλλά είναι τόσο συναρπαστική και γεμάτη όλη αυτή η διαδρομή που με κάνει όλο και περισσότερο να μην θέλω να επιστρέψω στη δουλειά.
Εκμεταλευόμενη λοιπόν την αποχή από την εργασία, πέρασα μερικές μέρες στο πατρικό μου. Με δυο ρόλους πια, αυτόν του παιδιού, αλλά και της μαμάς, στην κάμαρά μου την παιδική, χαλάρωσα, ξεκουράστηκα, έφαγα και ηρέμησα. Η βοήθεια της μητέρας μου πάντα πολύτιμη και γλυκιά. 
Στο πλαίσιο της πλήρους αποτοξίνωσης, είπα να μην πάρω μαζί μου ούτε το λάπτοπ, ούτε την φωτογραφική μηχανή. Όμως η ανάγκη του ''κλικ'' είναι μεγαλύτερη όλων. Βλέπεις παντού εικόνες και δεν μπορείς να αποφύγεις την αποτύπωσή τους.

Οπότε με το ταπεινό κινητό μου...

Καλωσορίσαμε την πρώτη μέρα της Άνοιξης.
 

Είδαμε την φύση να χρωματίζει την γη.


Όλα να ξαναγεννιούνται.


Ακόμα και μετά από μια δυνατή βροχή.


Όλα στην θέση τους.
Σοφά και πανέμορφα.


Ακούγοντας λοιπόν το ''Τσάι γιασεμιού'' πίνω τον καφέ μου συντροφιά με αγαπημένους ανθρώπους και ζεστασιά, που μόνο το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να προσφέρει.


Να περνάτε και να ζείτε όμορφα.


You May Also Like

9 ματιές

  1. Καλημέρα καλημέρα!! Τι ωραία!! Οι φωτογραφίες σου υπέροχες και απο το κινητό...
    Τώρα στα του παιδιού Φυσικά δεν έχεις ελεύθερο χρόνο με το παιδί και απόλαυσέ το γιατί θα γυρίσεις στη δουλειά και θα το αποζητάς. Κοίτα...βαριούνται πολλές μητέρες αλλά όχι τον πρώτο καιρό πιστεύω που όλα είναι καινούργια και ευχάριστα. Κι εγώ αναπολώ αυτές τις στιγμές που ζεις και μου λείπουν.
    Φιλιά στην πριγκίπισσά σου
    Καλή γλυκιά σου μέρα Μαρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλαυσε τις μέρες με το παιδάκι σου με τη μαμά σου και γενικά με τους αγαπημένους σου!!!Δεν υπάρχει πιο όμορφο και πιο γλυκό!!!!
    Οι φωτογραφίες τέλειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περνάς, Μαρία μου, με την κορούλα σου, απολαμβάνοντας αυτές τις υπέροχες στιγμές μαζί της!
    Ακόμα και από το κινητό, οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας ζήσει Μαρία μου η κορούλα σου.
    Απόλαυσε τις στιγμές μαζί της Όσο μπορείς περισσότερο και καλύτερα.
    Οι φωτογραφίες σου υπέροχες ακόμα κι από κινητό .
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαράκι μου γλυκό, έγινες μανούλα;; Να σας ζήσει το μπεμπέ και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! ✿ Στο μεταξύ οι φωτό είναι τόσο τέλειες, ακόμα και μέσα από ένα κινητό, "το 'χεις" αφού! Να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, με την πολύτιμη βοήθεια και τής μαμάς. Πολλά φιλιά σε σένα και στο μπεμπέ, εννοείται!! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου, καταρχάς να σου ζήσει το μωράκι σου. Υγιές και τυχερό στη ζωή του. Απολαύσεις όλες τις Στιγμές γιατί σίγουρα ειναι μοναδικές. Οι φωτογραφιες σου ακόμα και από το "ταπεινό" κινητό ειναι το ίδιο εντυπωσιακές και πανέμορφες οπως με την φωτογραφική μηχανή. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλαυσε το Μαρία μου!!! Είναι οι πιο ωραίες στιγμές της ζωής σου ! Κοντά στους γονείς σου και με τη βοήθεια της μαμάς σου, είναι πολύ ωραία! Η μικρή πριγκίπισσα φαντάζομαι θα έχει μεγαλώσει! Να της δώσεις ένα φιλί από μένα και μία αγκαλιά!!! Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ ποσο μοναδικες ειναι αυτες οι στιγμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τις χαρείς και να τις ρουφάς άπληστα αυτές τις στιγμές, Μαρία μου. Οι δε φωτογραφίες σου είναι υπέροχες, ακόμα και μέσα απ' τον φακό τού κινητού σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ