Η μαγική στιγμή της ημέρας.

by - Ιουλίου 16, 2016

Ποτέ δεν πίστευα ότι στα 35 μου χρόνια θα γνώριζα ανθρώπους, που τελικά θα ήταν για μένα σχέσεις ζωής. Όταν είσαι μικρός κάνεις πολύ πιο εύκολα σχέσεις. Μετά παραξενεύεις σε όλα. Οι σχέσεις γίνονται πιο δύσκολες, πιο απαιτητικές, αλλά όμως πιο ουσιαστικές και δυνατές.

Σχέσεις που βασίζονται στην αλληλοκατανόηση και στην κοινή παραδοχή πως είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά αυτό δεν θα μας κάνει να απομακρυνθούμε. Αντίθετα αλλά μας προκαλεί να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Και όλο αυτό να γίνεται πολύ εύκολα, χωρίς παρεξηγήσεις και εμπάθειες, αλλά με χιούμορ και αυτοσαρκασμό και πολύ πολύ αγάπη. 

Και έτσι ήρθε αυτή μαγική στιγμή της ημέρας και για μένα, που κάτι απλό, κάτι μικρό αλλά πολύ όμορφο με έκανε πολύ ευτυχισμένη και συγκινημένη. Μια συνάντηση, ένα δώρισμα, ένας καφές. Και δυο λέξεις σε μια καρτούλα πολύ σημαντικές, οι πιο σημαντικές που έχω διαβάσει στην ζωή μου. Πολύ περήφανη που έκανα έναν φίλο να νιώθει έτσι, που έκανα κάποιον να γίνει καλύτερος άνθρωπος. 


Φίλη μου αγαπημένη σου χαρίζω αυτήν την ανάρτηση και σου αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι. Σ΄ευχαριστώ για το δωράκι σου και που υπάρχεις στην ζωή μου και πολύ συγκινημένη σου λέω πως και γω σ΄αγαπώ πολύ πολύ.


Αυτή είναι για μένα ''Η μαγική στιγμή της ημέρας'', από τις πιο μαγικές της ζωής μου.



You May Also Like

10 ματιές

  1. Τι συγκινητικό Μαρία μου!!
    Κι επειδή ακριβώς οι όμορφες φιλίες σπανίζουν αυτό τις κάνει ακόμα πολυτιμότερες..
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμμετοχή σου!! Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ Κατερίνα μου για την ευκαιρία που μας έδωσες.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Γεμίσαμε μαγεία χάρη στην Κατερίνα, αλλά και στη δική σου φιλία Μαρία μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρια μου συμφωνω. Οσο τα χρονια περνούν οι επιδερμικες σχεσεις ξεφτιζουν! Τα απλα πραγματα ειναι μαγικα 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σχέσεις που δημιουργούμε σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν .. παραξενεύουμε έχουν -ακριβώς γι'αυτό - πολύ μεγαλύτερη αξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδες Μαρία!!!! όσο μεγαλώνουμε μπορεί να παραξενεύουμε αλλά εκείνοι που διαλέγουμε αξίζουν τελικά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ