Κλέφτης Ονείρων...

by - Απριλίου 03, 2015


Μια ωραία ιστορία ενός κλέφτη, μου θύμισε κάποιον άλλον κλέφτη. Ένα κλέφτη μελωδικό, από τα παλιά. Από τους ήχους που ποτέ δεν ξεχνάς, αλλά και δεν θυμάσαι κιόλας. Αρκεί ένα έναυσμα, μια λέξη, μια νότα.


Ένα κλέφτη ονείρων από κάποιους Ερασιτέχνες Εραστές. Όταν κάποτε ήμασταν και ΄μεις ερασιτέχνες της ζωής και του έρωτα. Όταν βλέπαμε και μεις τα πράγματα ερασιτεχνικά και απλά. 


Αν η ζωή δεν σου δίνει τα όνειρα, πεισμώνει και αντιδρά, κλέψτα... Παραπλάνησέ την, βγες ξαφνικά απ΄την στροφή, κάνε την έκπληξη και άλλαξε την πορεία σου. Αποδεσμεύσου από τον μίσχο σου και διεκδίκησε την ζωή σου.


Είπα να ξαναγίνω κλέφτης της ζωής, να πετάω ξανά ξένοιαστα και ανέμελα. Ναι, είμαι έτοιμη πια και το κάνω. Ελπίζω και ΄σεις... 


Με την ανάρτηση αυτή συμμετέχω στο Life Images #14 της Μαρίας.


***************

Μην ξεχνάτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας για τον Διαγωνισμό φωτογραφίας Φωτογραφίζειν με θέμα ''Ασπρόμαυρο...'' έως στις 19/4.
Πληροφορίες ΕΔΩ.

You May Also Like

9 ματιές

  1. Κλέφτης ονείρων, κλέφτης ζωής!!
    Πόσο πετυχημένο!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πανέμορφη ανάρτηση!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές φορές δε μπορείς να περιμένεις να σου χαριστεί αυτό το κάτι που θέλεις, που σου ανοίκει δικαιωματικά. Πρέπει να το κλέψεις!

    ωραίες φωτογραφίες..!
    καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έκανες τον κλέφτη τσακωτό....
    Του έκλεψες καταπληκτικές στιγμές!!!
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α! Πού το θυμήθηκες αυτό το τραγούδι; Και υπέροχη η δική σου εκδοχή του κλέφτη! Ενός κλέφτη που όλοι τιν θαυμάζουμε!!!!
    Καλό Πάσχα, Μαρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Μαρία μου
    Όλα πανέμορφα μπράβο σου!!!!

    φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου, ήταν πολύ έξυπνη κίνηση να χρησιμοποιήσεις αυτό το φυτό, για να εκφράσεις τις τόσο αισιόδοξες σκέψεις σου!!!
    Σου εύχομαι ένα όμορφο Πάσχα, με εκπλήρωση όλων των ονείρων σου!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ