Ποδηλατώντας στο βουνό.

by - Μαΐου 31, 2013

Τώρα τελευταία έχω μια πελώρια ανάγκη να βρίσκομαι κοντά στη φύση. Δεν ξέρω γιατί. Είναι σαν να αδειάζουν οι μπαταρίες μου στην πόλη και πρέπει να δω πράσινο για να ξαναγεμίσουν. Και να φανταστείτε ότι δουλεύω πλέον κοντά στην φύση, μέσα στο δάσος, με ζώα. Αλλά πάλι δεν μπορώ να την χορτάσω.
Ακόμα και στο ρεπό μου και σε κάθε ευκαιρία κάνω μια εξόρμηση.
Πάρτε λοιπόν μια γεύση από την τελευταία μου.

Πολύ κοντά στη πόλη ποδηλατώντας, ξεκινήσαμε ανάβαση του βουνού. Η εκκίνηση είναι από την κοιλάδα που σας είχα κάνει παλαιότερα ανάρτηση. Απλά η ανάβαση αυτή τη φορά έγινε από τον δρόμο. 




Βρήκαμε και ένα αδέσποτο φιλαράκι.


Η θέα από ψηλά είναι εκθαμβωτική.







Η κατάβαση γίνετε από το δάσος.



Και καταλήγουμε πάλι στην κοιλάδα.


Εφόσον δεν έχω μυαλό και χρόνο για αναρτήσεις, θα σας πηγαίνω εκδρομές με τις φωτογραφίες μου. Και για σας θα είναι μια πιο ανάλαφρη νότα μέσα σε όλα αυτά που ζούμε και εγώ θα κρατώ το μπλογκάκι μου ενημερωμένο. Δεν μου αρέσει που το παρατάω έτσι.
Ελπίζω να σας αρέσει.
Σας φιλώ γλυκά.

You May Also Like

17 ματιές

  1. Τέλειες οι εκδρομές.
    Μακάρι να κάνεις συχνές εκδρομές γιατί μαζί σου ταξιδεύουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ταξίδεψες, αν και (ξανα)θυμήθηκα ότι δεν ξέρω ποδήλατο κι αυτό είναι ο μεγάλος μου καημός........ Φιλάκια πολλά και καλή σου μέρα Μαράκι μου! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα τα Σέρρας!Εμείς εδώ στο νησί κάνουμε ποδηλατοδρομίες έξω από τη πόλη με΄σα στη φύση!!Έχω περάσει πολλές φορές από τους δρόμους έξω από τη πόλη αλλά μα το Θεό μόνο όταν πήγα με το ποδήλατο ένοιωσα όπως νοιώθει κάποιος που γνωρίζει έναν τόπο αληθινά!!Εϊναι υπέροχο!!:):):)

    Σε χαιρετώωω!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραία. Θα έχω κάτι όμορφο να περιμένω, Μαρία μου.
    Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θαυμά... ωραίες φώτο! να περνάς καλά!! καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ