Οι αφανείς ήρωες των ημερών.

by - Απριλίου 14, 2012

Απ΄ότι διαβάζω αυτές τις μέρες στις αναρτήσεις σας φίλοι μου μπλόγκερς, το θέμα Πάσχα εξαντλήθηκε επαρκώς. Από θεολογικές συζητήσεις, υπαρξιακές αναζητήσεις, εθνικούς παραλληλισμούς έως πιο απλής μορφής αναρτήσεις τύπου ''την κάνω για το χωριό, σι γιου λέιτερ'', ''καλή χώνεψη'', ''με το μαλακό το κατσικάκι'' και τα τοιαύτα.
Λοιπόν και γω με την σειρά μου θα σας πω τι θα κάνω το Πάσχα........μα για να σκεφτώ....ααααα δεν θα κάνω τίποτα γιατί πολύ απλά...θα δουλεύω!
Ναι λοιπόν φίλοι και φίλες, υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν αυτές τις μέρες για να διασκεδάζουν όλοι οι υπόλοιποι. Και το θέμα δεν είναι ότι δουλεύεις, το θέμα είναι ότι δουλεύεις πιο πολύ από τον υπόλοιπο χρόνο. Εστιατόρια, καφέ, μπαράκια όλα επί ποδός και στην εν τέλεια τις μέρες αυτές. Αυτές είναι οι μέρες μας που λέμε. Θυμάμαι τα Χριστούγεννα νόμιζα ότι θα πάθαινα υπερκόπωση. Έλειπε και για δυο μέρες η υπάλληλος με λουμπάγκο και είδα τον Χρήστο φαντάρο αντί για νεογέννητο. Και τώρα που σας γράφω στην δουλειά είμαι...διότι Μ.Σάββατο σήμερον και πρέπει να προετοιμαστούμε για το βράδυ. Γιατί στις 12:01 ορδές πιστών που αναζητούν την διασκέδαση θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της πόλης και όλοι αυτοί πρέπει να φαν, να πιουν και νηστικοί να κοιμηθούν. Έτσι που λέτε το βράδυ δεν έχει εκκλησία (όχι ότι θα πήγαινα...λέμε τώρα), θα ειδωθούμε κομμάτι και με την γαρδούμπα στο στόμα θα επανέλθουμε στην θέση μας. Το ίδιο και την Κυριακή και την Δευτέρα. Στο μαγαζί και θα αναμένουμε.
Θα αναμένουμε να έρθει η Τρίτη του Πάσχα για να ξεκουραστούμε και περισσότερο για να δούμε πόσο καλύτερα ή χειρότερα πήγαν οι δουλειές φέτο από πέρυσι. Για να δούμε πόσες τρύπες θα βουλώσουμε και πόσες θα παραμείνουν ανοιχτές. Αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα γίνει ''ανάσταση'' φέτος. Τέλος πάντων.
Θα σας ευχηθώ λοιπόν να περάσετε όλοι καλά με τις οικογένειές σας, να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε, να διασκεδάσετε αφήνοντας τις έννοιες πίσω σας...ε και να αφήνετε και κανένα μπουρμπουάρ για τους αφανείς ήρωες των ημερών.
Καλό Πάσχα.

You May Also Like

13 ματιές

  1. Καλή Ανάσταση Μαράκι! Και καλή δύναμη... η Τρίτη της ξεκούρασης ειναι κοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μασάς καθόλου. Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς καθόλου δουλειά. Εδώ που μας φτάσανε να λέμε και ευχαριστώ όποιοι δουλεύουν οπουδήποτε.

    Σκέψου λοιπόν ότι δεν έχει καμία σημασία που σήμερα είναι αργία για τους πολλούς γιατί την άλλη μέρα που εσύ θα κάθεσαι οι σημερινοί θα δουλεύουν και τότε ΕΣΥ θα γελάσεις τελευταία. ΧΑ

    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Constantine το σχόλιο σου είχε πάει στα ανεπιθύμητα, αλλά εσύ μόνο ανεπιθύμητος δεν είσαι. Ευχαριστώ.

    Gyro με το όνομά σου θυμήθηκα ότι έχω να φάω από χθες, αλλά τα γυράδικα είναι κλειστά. Να περάσεις καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από Μαφάλντα είναι το κόμικ; Χαχαχαχα, κάπως έτσι την παθαίνω ενίοτε, μπερδεύω τις γιορτές!

    Χρόνια πολλά και καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστός ανέστη.
    με αγάπη και πολλά πουρμπουάρ!
    καλό βραδάκι κι αν τελείωσες, καλή ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!
    Καλή δύναμη και καλή ξεκούραση!!!
    Φιλιά!!!

    http://beautystr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ