Ημερολόγιο Σκέψεων (Δεκέμβριος 12 - 18)

by - Δεκεμβρίου 18, 2016


Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες καλημέρα σας. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Οδεύουμε προς ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα. Η διάθεση έχει αλλάξει και είμαστε πιο χαρούμενοι και γιορτινοί. Η λίστα είναι δική μου. Μπορεί να την χρησιμοποιήσει όποιος θέλει. 


12. Ένοχη απόλαυση.
Μου αρέσουν πολύ οι σάλτσες. Μια πετυχημένη σάλτσα μπορώ να την φάω με το κουτάλι όλη. Άσε για τις παπάρες. Πραγματικά με το ζόρι σταματάω.

13. Αγαπημένο αξεσουάρ.
Τα φουλάρια μου. Έχω πάρα πολλά σε όλα τα χρώματα. Μόλις πιάσει το πρώτο κρύο δεν υπάρχει περίπτωση να μην φορέσω. Μέχρι την πρώτη ζέστη. 

14. Πως θα χαρακτήριζα το σπίτι μου.
Αν και το παλιό μου σπίτι ήταν αρκετά πολυτελές, αυτό που ζω τώρα στην Αθήνα είναι πολύ απλό. Με έπιπλα δανεικά αλλά φτιαγμένο με πολύ περισσότερο μεράκι και αυτοσχεδιασμό.

15. Σπιτικό για μένα είναι...
Χθες το βράδυ σκεφτόμουν: Είναι Σαββάτο, αύριο είναι Κυριακή και δεν δουλεύουμε, είμαστε όλοι καλά, έχουμε ένα ζεστό σπίτι, ένα πεντανόστιμο ριζότο για φαΐ, μια πολύ όμορφη συντροφιά και ελληνική ταινία στην τηλεόραση. Αυτό είναι για μένα ''σπιτικό''. Τι άλλο θέλουμε από την ζωή μας;

16. Η περιοχή που ζω.
Είναι για μένα μια από τις όμορφες περιοχές της Αθήνας. Τα Πετράλωνα είναι ένα χωρίο στο κέντρο της πόλης, ζουν σαν χωριό, συμπεριφέρονται σαν χωριό, με τα καλά και τα κακά του χωριού. Είμαι πολύ τυχερή που ζω εδώ.

17. Η περιοχή που θα ήθελα να ζήσω.
Αν και δύσκολα θα έφευγα από τα Πετράλωνα, το μέρος που θα ήθελα να ζω είναι η Πλάκα. Όχι και πολύ μακρυά δηλαδή. Επίσης θεωρώ πανέμορφη πόλη να ζεις την Κέρκυρα.


18. Αγαπημένα πράγματα στην πόλη μου.
Τι να πρωτοπώ; Σε αυτήν την πόλη μπορείς να κάνεις τα πάντα. Υπάρχουν πράγματα φανερά και γνωστά, θέατρα, εκδηλώσεις, αξιοθέατα, αρχαία και νέα. Υπάρχουν και πράγματα κρυμμένα που σε εκπλήσσουν κάθε μέρα, που βρίσκονται στην γωνιά του δρόμου και σου αλλάζουν την διάθεση. Για αυτό λατρεύω την Αθήνα. Ένα υπέροχο σκηνικό, η απόλυτη πηγή έμπνευσης.


Αυτά για τις επόμενες μέρες του Δεκέμβρη.
Να περνάτε καλά!



You May Also Like

10 ματιές

  1. Ωραίες σκέψεις...
    Στα φουλάρια ταιριάζουμε!!!!

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω για την Κέρκυρα...με είχε μαγέψει από την πρώτη φορά που την αντίκρισα από το καράβι ακόμα...αλλά και στην Πλάκα θα ζούσα άνετα...και ποιος δε θα ζούσε θα μου πεις..χαχα!
    Επίσης ένα ακόμα από τα μέρη που θα ήθελα να ζω, είναι η Ναύπακτος!

    Να περνάς κι εσύ όμορφα Μαρία μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι πολύ όμορφα και εκεί, από φωτογραφίες που βλέπω!
      Σ΄ευχαριστώ Μαρία μου!

      Διαγραφή
  3. Ταιριάζουμε πλήρως στα φουλάρια και στις σάλτσες!! :))
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ θα ήθελα να μένω στην Πλάκα..
    (Γιούλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ θέλω Πλάκα!!!! Και γενικά στο ιστορικό κέντρο δεν θα έλεγα όχι!!!
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα πιο όμορφα μέρη στη Ελλάδα!
      Καλό βράδυ Μαριλένα μου!

      Διαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ