Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Υπενθύμιση

Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες επειδή θα απέχω για κάποιο καιρό, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τα εξής:

Όσοι από εσάς δηλώσατε συμμετοχή στο δρώμενο ''Ταξιδεύοντας με μια καρτ ποστάλ...'', θα πρέπει να προμηθευτείτε την καρτ ποστάλ σας, μαζί με ότι άλλο θέλετε για το μυστικό σας ταίρι.
Οι μυστικές αποστολές θα πρέπει να γίνουν μέχρι 20 Σεπτέμβρη, ώστε μετά να γίνουν και οι αναρτήσεις από τον καθένα μας. Φυσικά αν κάποιος από εσάς είναι έτοιμος και θέλει να κάνει την αποστολή τώρα, φυσικά είναι ελεύθερος.
Θα ελέγχω τα email μου κανονικά, οπότε μπορείτε να μου στέλνετε email μόλις κάνετε την αποστολή και εγώ θα ειδοποιώ το μυστικό σας ταίρι. 

********

Το δρώμενο ''Λόγια της πλώρης'' από το άλλο μου μπλογκ, συνεχίζεται κανονικά μέχρι τις 30/9. Έχουν μαζευτεί πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Γράφουμε για την θάλασσα, με λέξεις, σκέψεις, κείμενα και φυσικά εικόνες. Ιστορίες ναυτικών, περιπέτειες πλάι στο κύμα, θαλασσινές ποιητικές εμπνεύσεις, αγάπες καλοκαιρινές, φωτογραφικά κολάζ, ότι ξεβράζεται στην ακτή, όμορφο η άσχημο, ασήμαντο ή καθοριστικό. 


Σας εύχομαι λοιπόν καλές εμπνεύσεις, καλά ταξίδια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Να περνάτε και να ζείτε όμορφα.


2 σχόλια:

  1. Καλό καλοκαίρι να χεις Μαρία μου!! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα, να ξεκουραστείς!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

τελευταία άρθρα