Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Ιστορίες του Καφενέ - Το μυστήριο του καφενείου... συνεχίζεται.


Λοιπόν φίλοι καλοί και αναγνώστες κόντρα σε νωθρούς καιρούς δεν μένουμε στιγμή χωρίς να δημιουργούμε και να μπαίνουμε στο μάτι αυτών που θέλουν τους ανθρώπους σκλάβους. Με την σκέψη αυτή ξεκινάμε καινούρια αλυσίδα ιστοριών.

Θα παραθέσω τα link όλων των Ιστοριών του Καφενέ και θα μπουν σε ψηφοφορία ούτως ώστε να επιλεγεί η ιστορία που θα συνεχιστεί. 
Ας ψηφίσουμε για πέντε μέρες. Δηλαδή από σήμερα μέχρι την Τρίτη 13/5. Την Τετάρτη το πρωί θα ανακοινώσω την επικρατούσα ιστορία.
Καλό θα ήταν όσοι γράψαμε ιστορία να μην ψηφίσουμε την δική μας.

Μόλις επιλεγεί η ιστορία θα την αναδημοσιεύσω στο μπλογκ μου (ελπίζω να μην έχει αντίρρηση ο συγγραφέας) σε άλλη ανάρτηση. Με σχόλια θα δηλώσετε συμμετοχή για την συγγραφή της συνέχειας... και ένα καινούργιο ταξίδι θα ξεκινήσει!

Η ιστορίες του Καφενέ.
Δημήτρης Ασλάνογλου, "Κι όμως είπε αλήθεια"
Lysippe, Το σημάδι της Γλαύκας
Αγριμιώ, Αν τολμάς, φαντάσου....
Κατερίνα , Η μοιραία συνάντηση
@ριστέα, Απροσπέλαστοι κόσμοι
Xris Kat, Το αποτέλεσμα
Μαριλένα, Στη βροχή
Λεβίνα, Ημέρες οργής
Έλλη, Σοφία
Φλώρα, Στα ακρογιάλια των εφήμερων Ερώτων
Μαρία Νι, Το μυστήριο του καφενείου
Χριστίνα, Μια καινούργια αρχή
Λεβίνα, Ο παπατζής, 2η συμμετοχή
Μαρία Κανελλάκη, "What is baklavas?"
Katerina koko, Η συνέντευξη
Μαρία (me maria),  Ακυβέρνητοι στο χρόνο
Πέτρος, Το αντάμωμα
Κική, Ο Βλάχος και το Σαλιγκάρι (Μέρος 1ο)

Κική, Ο Βλάχος και το Σαλιγκάρι (Μέρος 2ο)
Έλενα, Stop!

Γλαύκη, Πέρα και πάνω από αυτό, Φιλοξενήθηκε από την Petra
Βερόνικα (censurasigloXXI, Ισπανίδα που γράφει στα ελληνικά)(χωρίς τίτλο)
Δέσποινα, Αυτή η φύση, Μέρος 1ο
Δέσποινα, Αυτή η φύση, Μέρος 2ο
Κλαυδία, Η εγγονή της Μαρουλίας

Αρχίζει λοιπόν η ψηφοφορία!
Παρακαλώ προωθήστε το. Έστειλα μέιλ αλλά τα δεν έχω όλων σας που γράψατε τις ιστορίες.


Η αρχική ανάρτηση ήταν αυτή. Θεωρούσα σωστό να βάλω όλες τις ιστορίες, άσχετα αν μπορούν να συνεχιστούν ή όχι. Δεν μου έκανε σωστό να επιλέξω κατευθείαν τη δική μου ιστορία. 
Εκ των πραγμάτων όμως βλέπω ότι τελικά η ιστορία που θέλετε να συνεχιστεί θα είναι η δική μου. 
Οπότε ας ακυρώσουμε την ψηφοφορία και ας δηλώσουμε συμμετοχή. 
Όποιος θέλει να την συνεχίζει ας αφήσει σχόλιο.
Με την σειρά που θα σχολιάσετε, με την ίδια σειρά θα γραφτεί και η συνέχεια.
Με κάθε συμμετοχή θα προσθέτω και το όνομά σας στη παρακάτω λίστα και όταν γράψετε την ιστορία θα προσθέτω και το link.
Ας βάλουμε ένα χρονικό περιθώριο για συγκέντρωση συμμετοχών περίπου 10 μέρες. Για την συγγραφή της κάθε συνέχειας περίπου εβδομάδα.
Για όσους πρώτη φορά συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο το δρώμενο έχει ως εξής:
Διαβάζετε την αρχή της ιστορίας και αν σας αρέσει δηλώνετε συμμετοχή με σχόλιο. Ακολουθείτε όλες τις ιστορίες που θα γραφούν ως συνέχεια της αρχικής ιστορίας και όταν έρθει η σειρά σας γράφετε την συνέχεια που θεωρείτε εσείς κατάλληλη ή πιο ταιριαστή.
Μετά την δημοσιεύετε στο μπλογκ σας ώστε να πάρει την σκυτάλη ο επόμενος δηλών τη συμμετοχή και να την συνεχίσει.
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε μπλογκ. Μπορείτε να δήλωσετε συμμετοχή και θα φιλοξενηθείτε στο δικό μου ή σε όποιο προτιμάτε εσείς.
Στόχος μας η δημιουργία ενός διηγήματος που θα φέρει την υπογραφή πολλών διαφορετικών ανθρώπων, που όμως συμμερίζονται μια κοινή γραμμή, αυτήν της δημιουργίας.
Για να μην γίνει μπέρδεμα, όσοι δηλώσατε συμμετοχή στο μειλ, αφήστε ένα σχόλιο εδώ.
Ευχαριστώ και πάλι για όλα και αν έχετε οποιαδήποτε απορία να την λύσουμε.
Για όσους δεν την διάβασαν και θέλουν να συμμετέχουν στην συνέχεια της, η ιστορία έχει ως εξής:

  Ήταν Νοέμβρης, μέρα βροχερή. Τετάρτη. Απ΄ αυτές που σε κάνουν να μην θες να κάνεις τίποτα. Το κρύο είχε αρχίσει να το τσούζει. Ο κυρ Μιχάλης μόλις είχε ανοίξει τον καφενέ. Τα τραπεζάκια έξω μοιάζουν ερημικά αφού εγκαταλείφτηκαν από τους πελάτες του καλοκαιριού. Είναι φθινόπωρο και όλοι αναζητούν την ζεστασιά του εσωτερικού χώρου. 
  
  Ο κυρ Μιχάλης σκούπισε σχολαστικά τα τελευταία ξερά φύλα που είχαν πέσει απ΄ την κρεβατίνα. Καθάρισε τα τραπέζια. Δεν έχει σημασία που κανείς δεν τα καταδέχονταν πια. Τιμής ένεκεν για τις στιγμές της καλοκαιρίας. 

  Μέσα στο καφενείο η υγρασία ήταν αισθητή. Ο κυρ Μιχάλης άναψε την σόμπα. Πάντα καθάριζε από βραδύς. Ήθελε να πίνει κατευθείαν τον καφέ του. Να μην έχει στο νου του καθαριότητες και ετοιμασίες. Έβαλε μουσική, άνοιξε τις μηχανές, μια γρήγορη επιθεώρηση με το ξεσκονόπανο μπας και του ξέφυγε κάτι το προηγούμενο βράδυ και ο βαρύς γλυκός του ήταν έτοιμος.


  Έκατσε σε μια καρέκλα που είχε μονίμως δίπλα στη σόμπα. Με ένα μαξιλαράκι καλυμμένο από μια παλιά, καθαρή δαντέλα. Η καρέκλα του κυρ Μιχάλη. Δεν καθόταν κανείς εκεί. Όλοι το ξέραν. Όχι ότι τους το είχε επιβάλει ο ιδιοκτήτης. Αλλά έτσι… 


  Αν και ήταν πολύ πρωί ακόμα, ούτε τα μαγαζιά δεν είχαν ανοίξει, η ξύλινη μπλε πόρτα του καφενέ άνοιξε. Αν και απόρησε για μια στιγμή, καλημέρισε πρόσχαρα τον νεαρό που φάνηκε μπροστά του. 


  Ο νεαρός, γύρω στα 30, έκατσε σε μια άκρη με την πλάτη του προς την τζαμαρία. Το πρόσωπό του χλωμό, τα ρούχα του παλιά, πολυφορεμένα. Ένα σημάδι κίτρινο ανάμεσα στα δυο δάχτυλα μαρτυρούσε το πόσο δεινός καπνιστής ήταν. Το βλέμμα του κενό και ψυχρό. Σαν τον καιρό που κρύωνε τις ψυχές των ανθρώπων. Έβγαλε για λίγο τα γυαλιά του, τα καθάρισε απ΄ τις στάλες της βροχής. Έριξε μια κλεφτή ματιά προς τα έξω και τα ξαναέβαλε. Κρατούσε ένα χαρτοφύλακα. Δεν τον ακούμπησε στην διπλανή καρέκλα. Τον είχε ακουμπισμένο στα πόδια του και τον κρατούσε. 

  - Τι θα πάρετε, τον ρώτησε γλυκά ο κυρ Μιχάλης.
  - Ένα φραπέ σκέτο αχτύπητο, αποκρίθηκε αυτός. Ο νεαρός φαινόταν νευρικός. Συνεχώς κοιτούσε προς την πόρτα. Φαινόταν πως κάποιον περίμενε. 

  Η πόρτα άνοιξε και ένας άντρας μπήκε στον καφενέ. Ήταν γύρω στα 40. Όμορφα ντυμένος στα μαύρα με ένα ακριβό κουστούμι. Τα μαλλιά του γκρίζα, καθαρά και καλοχτενισμένα. Η όψη του σίγουρη και αυστηρή. Κρατούσε και αυτός έναν χαρτοφύλακα. Ο νεαρός σφίχτηκε μόλις τον αντίκρισε. Η θωριά του άντρα τον επισκίασε. Φαινόταν τόσο μικρός και αβοήθητος μπροστά του. 

  - Πάτροκλος; τον ρώτησε
  - Αχιλλέας, του απάντησε.
Μα τι περίεργα ονόματα σκέφτηκε ο κυρ Μιχάλης. Και αυτοί οι δύο άντρες τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν μεταξύ τους; Φαινομενικά έμοιαζαν ανόμοιοι και παράταιροι.  

  Ο άντρας του άφησε τον χαρτοφύλακα στο τραπέζι. Ο καφές του νεαρού αναταράχτηκε και χύθηκε λίγο στο τραπεζάκι. Ο κυρ Μιχάλης έκανε ένα βήμα με το πανί για να το καθορήσει. Ο άντρας τον κοίταξε χωρίς να μιλήσει. Το βλέμμα του τον έκανε να κάνει πίσω. Ξανακοίταξε τον νεαρό με προστακτική ματιά. Ο νεαρός του έδωσε τον δικό του χαρτοφύλακα και τοποθέτησε στην θέση του τον άλλον που του έδωσε ο άντρας.Ο άντρας χωρίς δεύτερη κουβέντα έφυγε.


  Ο νεαρός έκατσε για κάποια δευτερόλεπτα σαν να αναρωτιόταν τι να συνέβη. Σαν να είχε άγνοια της κατάστασης. Ο καφές του ανέγγιχτος. Άφησε τα χρήματα στο τραπέζι, σηκώθηκε και έφυγε.


  Ο κυρ Μιχάλης έπεσε σε περισυλλογή. Τι ήταν αυτό που μόλις συνέβη; Τι ήταν αυτό που τάραξε την συνηθισμένη ησυχία του καφενέ; Με την δουλειά το ξέχασε. Θεώρησε ότι ήταν κάτι περιστασιακό. Μέχρι που την επόμενη Τετάρτη συνέβη ακριβώς το ίδιο. Και όλες τις επόμενες Τετάρτες.


  Αυτό συνεχίστηκε για περίπου δύο μήνες. Όσο και να προσπαθούσε ο κυρ Μιχάλης να πιάσει κουβέντα με τον νεαρό, τόσο αυτός το απέφευγε. Δεν δεχόταν καν να του κεράσει τον καφέ. Και έπλεκε με το μυαλό του σενάρια συνομωσίας και φαντασίας. Τι να ήταν άραγε αυτοί οι δύο άντρες; Και τι τους συνέδεε; Φαινόταν ότι έκαναν ένα είδος δουλειάς μεταξύ τους. Αλλά τι δουλειά ήταν αυτή; Πολύ περίεργο.


  Και εκεί που η περιέργειά του είχε φτάσει στο αποκορύφωμα μια Τετάρτη ο νεαρός δεν εμφανίστηκε. Από την μια ο κυρ Μιχάλης ανακουφίστηκε. Δεν ήθελε ύποπτα πράγματα στο μαγαζί του. Απ΄ την άλλη ένοιωσε μια ανησυχία για τον άγνωστο νεαρό. Πριν προλάβει να σκεφτεί όλα αυτά η πόρτα άνοιξε και ο άντρας με τα μαύρα μπήκε στο καφενέ με τον χαρτοφύλακα στα χέρια. Το βλέμμα του έψαξε τον χώρο. 

  - Δεν ήρθε σήμερα, του είπε ο κυρ Μιχάλης και την ίδια στιγμή το μετάνιωσε. Τι ήθελε και ανακατεύτηκε; Κρύος ιδρώτας τον έλουσε. Σαν να είχε εμπλακεί και αυτός σε αυτά τα άγνωστα και ύποπτα σχέδιά τους. 

  Ο άντρας έκλεισε πίσω τους την πόρτα και στάθηκε για λίγο στο πεζοδρόμιο. Έβγαλε το κινητό του και κάποιον κάλεσε. Κάτι είπαν και έφυγε.


  Οι μέρες περνούσαν και τίποτα ανεξήγητο δεν είχε συμβεί στο μικρό καφενείο. Όλα έμοιαζαν ότι επέστρεψαν στην καθημερινότητα τους.


  Ήταν Μάης. Μέρα ηλιόλουστη και ζεστή. Απ΄ αυτές που σε κάνουν να μην θες να κάτσεις σπίτι. Ο κυρ Μιχάλης μόλις είχε ανοίξει τον καφενέ και τακτοποιούσε τον έξω χώρο πριν πιει τον πρωινό του καφέ. Ήταν πολύ πρωί ακόμα, ούτε τα μαγαζιά δεν είχαν ανοίξει. 

Μια όμορφη κοπέλα με γλυκό αλλά χλωμό πρόσωπο, απλά ντυμένη, κάθισε στην άκρη του καφενέ. Στα πόδια της ακούμπησε τον χαρτοφύλακα που κρατούσε.
  - Ένα φραπέ σκέτο αχτύπητο παρακαλώ…

Συνεχίζεται από τους:
 • Ελενα Λ
 • MARILISE
 • Hengeo
 • ΕΚΦΡΑΣΟΥ
 • des tzav
 • airis
 • Funky Monkey
 • Maria Kanellaki
 • Levina
 • Xris Kat
 • me (maria)
 • Xristina @ Dear e-diary
 • Georgette B.



***************
Μην ξεχνάτε να στέλνεστε τις φωτογραφίες σας για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίζειν με θέμα ''Αγριολούλουδα...'' έως και την Πέμπτη 15/5.
Πληροφορίες ΕΔΩ.
Κόντρα στους νωθρούς καιρούς δημιουργούμε, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας.

48 σχόλια:

 1. Καλημέρα Μαρία. Πολύ χαίρομαι που θα γίνει ψηφοφορία για να συνεχιστεί μια ιστορία του καφενέ. Φηφίζω να συνεχιστεί η δική σου ιστορία ''Το μυστήριο του καφενείου'' γιατί όντως είχε πολύ μυστήριο και πολύ μου κέντρισε την φαντασία... θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει... πολλά φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ ψηφίζω την ιστορία της (me)maria.
  Καλημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλημερα και απο μενα!

  Εγω δε πιστευω πως πρεπει να γινει αυτη η ψηφοφορια, άλλωστε πολλές ιστορίες απο της άνω είναι ήδη τελειωμένες και δε νομιζω πως τους χρειαζεται περεταιρω ανάλυση.

  Για μενα η μονη ιστορια που ξεκαθαρα μπορει να συνεχιστει ειναι η δικη σου γιατι ειναι η μονη που εχει αφησει ενα μυστηριο που μπορει να φερει πολλες εξελιξεις και ανατροπες.

  Αυτα απο μενα. Καλο υπολοιπο μερας σε ολους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ το πρότεινα βασικά αλλά για λόγους διαφάνειας, για να μην αποφασίσω εγώ δλδ για μένα, κάτι που δεν θα μου άρεσε, έκανα την ανάρτηση αυτή. Θα δείξει απ΄τα σχόλια. Ότι πείτε εσείς.

   Διαγραφή
 4. Ξαναδιάβασα όλες τις ιστορίες, εκτός από τη δική μου και πιστεύω ότι όλες είναι υπέροχες με το τέλος που θέλησε να δώσει ο συγγραφέας τους, στις περισσότερες μάλιστα είναι ξεκάθαρο και δεν προσφέρεται για συνέχεια, μόνο δύο ιστορίες ξεχώρισα που θα μπορούσανε να συνεχιστούνε, Τη Μοιραία συνάντηση της Κατερίνας και τη δική σου Το μυστήριο του καφενείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μαρία μου δεν έχω αντίρρηση να συνεχιστεί η δική σου ιστορία...άλλωστε και χθες στο μέιλ απάντησα θετικά!...
  (Χαίρομαι που εσύ θα διάλεγες τη δική μου, σε ευχαριστώ πολύ)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παιδί μου δεν χρειάζεται να ψηφίσουμε, ξεκίνα και εμείς ακολουθούμε, όποιος θέλει φυσικά εννοείται!
  Αφου έχει μυστήριο η ιστορία σου, το τραβάει ο οργανισμός σου χιχιχι!
  Αντε και μετά από αυτό, κάνουμε κάτι άλλο που να μην έχει σχέση με το καφενείο!
  Πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ολοι συμφωνουμε την δικη σου δαγκωτο !!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι που σαν άρεσε η ιστορία μου. Θεωρούσα σωστό να βάλω όλες τις ιστορίες, άσχετα αν μπορούν να συνεχιστούν ή όχι. Δεν μου έκανε σωστό να επιλέξω κατευθείαν τη δική ιστορία.
  Εκ των πραγμάτων όμως βλέπω ότι τελικά η ιστορία που θέλετε να συνεχιστεί θα είναι η δική μου.
  Οπότε ας ακυρώσουμε την ψηφοφορία και ας δηλώσουμε συμμετοχή.
  Αλλάζω και την ανάρτηση από πάνω.
  Όποιος θέλει να την συνεχίζει ας αφήσει σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλή εμπνευση
  σε όσους θα συμμετάσχουν!!!

  φιλί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δηλώνω και εγώ συμμετοχή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οτι και να αποφασισετε εγω θα σας διαβασω παντως :)
  Καλη σας επιτυχια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Θέλω κι εγώ να συμμετέχω (για την εμπειρία που λένε!) Αλλά δε ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ... Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό! Δε βαριέσαι... μήπως θα το εκδοθεί κιόλας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν χρειάζεται να είσαι συγγραφέας, κανείς από εμάς δεν είναι. Η προσπάθεια μετρά. Και όσο αυτό που λες για το αν θα εκδοθεί... η προηγούμενη ιστορία μας εκδόθηκε...
   Χαιρόμαστε να σε έχουμε μαζί.

   Διαγραφή
  2. Τώρα αγχώθηκα! Αλλά είμαι ακόμη μέσα!

   Διαγραφή
 13. Η ιδέα ΥΠΕΡΟΧΗ, ξετρελάθηκα!
  Αλλά δεν θα δηλώσω συμμετοχή μήπως δεν προλάβω να παρακολουθήσω όλες τις συμμετοχές...
  Καλό βραδάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μαρία μου εξαρχής το είχα πει ότι η δική σου ιστορία προσφέρεται για αυτό το λόγο και χαίρομαι! Οι περισσότεροι γράψαμε κάτι σχεδόν ολοκληρωμένο. Και της me maria συνεχίζεται ( το αφήνουμε φλου για την επόμενη φορά ; αχαχα)
  Φυσικά και συμμετέχω ... εννοείται!
  Χαίρομαι που το έχεις οργανώσεις υπέροχα ( έχεις κι ανταπόκριση στο μέιλ ...όλα είναι θαυμάσια και με το μέρος μας) Καλή δύναμη και καλές εμπνεύσεις να έχουμε!

  Να προτείνω κάτι; Ξεκίνησες το στόρι,,,, επειδή απέδειξες ότι είσαι δυνατό χαρτί στο κλείσιμο αν χρειαστεί πάρτο πάνω σου και πάλι!!!!

  Αυτά και βάλε με όπου θέλεις (αρκεί να μη συμπέσει με τα προσωπικά μου τρεχάματα!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλοι θα προλάβουμε. Δεν έχουμε δα και καμιά προθεσμία να μας πιέζει. Θα περιμένουμε και λίγο αν κάποιος δυσκολεύετε.
   Χαίρομαι που είσαι μέσα.
   Όσο για το τέλος ωραία ιδέα.
   Φιλιά.

   Διαγραφή
 15. Μαρία μου, εννοείται, είμαι μέσα!! Χαίρομαι που θα συνεχίσουμε τη δική σου ιστορία... προσφέρεται, πράγματι! Θυμάμαι πως όταν την είχα πρωτοδιαβάσει, είχε κάνει τη φαντασία μου να οργιάσει!!
  Φιλιά και καλό σου βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραία! περιμένουμε λοιπόν την φαντασία σου να οργιάσει.

   Διαγραφή
 16. Μαρία μπαίνω κι εγώ στο χορό, αλλά αν βάλεις σειρά, πέταξέ με πιο πίσω σε παρακαλώ. Είναι λίγο ζόρικο αυτό το διάστημα, από άποψη χρόνου. Συμφωνώ απόλυτα να συνεχίσουμε την ιστορία σου και για μένα προσωπικά, είναι τιμή και μεγάλη μου χαρά. Αν και δεν μου είναι οικείο το είδος αυτό, τουλάχιστον θα προσπαθήσω ;-)
  Φιλιά σε όλους και όλες κι ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή δεν είναι για κανέναν οικείο αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον. Ας κάνουμε και κάτι πιο διαφορετικό.
   Χαίρομαι που είσαι μέσα. Όσο για τους χρόνους μην άγχεσαι. Όλοι τρεχάματα έχουμε. Θα προλάβεις.

   Διαγραφή
 17. Mαρία μου καλά κάνεις και το συνεχίζεις.... φαίνεται πως κι εσύ νοιώθεις μέσα σου ότι χρειάζεται κάποια συνέχεια αυτή η ιστορία που αφήνει ένα κενό....
  αν και οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσουν οι ιστορίες που αφήνουν έναν αέρα μυστηρίου να πλανάται στο τέλος...
  Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος κι όσος περισσεύει τον διαθέτω αλλού αυτόν τον καιρό ... θα δούμε... πάντως θα σας απολαύσω...

  Καλό βράδυ κοριτσάκι μου :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ξέρω καλή μου, όλοι έτσι είμαστε από άποψη χρόνου. Εγώ θα σε βάλω και αν δεν προλαβαίνεις απλά θα συνεχίσει ο επόμενος.
   Καλημέρα.

   Διαγραφή
 18. Μαράκι και εγώ είμαι μέσα... πολλά φιλάκια και εύχομαι καλή συνέχεια στην ιστορία σου. Είμαι περίεργη τι σχέση είχαν αυτοί οι δυο άντρες και η κοπέλα τι ρόλο παίζει χαχαχα για να δούμε....
  φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Εδώ κι εγώ!!
  Άργησα, αλλά ήρθα να δηλώσω κι επίσημα τη συμμετοχή μου!
  Καλό Σαββατοκύριακο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μαρία ανυπομονώ να δω την ιστορία να εξελίσσεται! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στο πάρτυ μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Συμμετέχω και εγώ..... Πολυ περίεργη ιστορία,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ω! Καλή επιτυχία παιδιά! Θα σας απολαύσω διαβάζοντας σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλή επιτυχία κι από μένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλησπέρα!..κι εγώ μέσα στη νέα πρόκληση.Πραγματικά η δική σου ιστορία προσφέρεται για συνέχεια, λόγω του άλυτου μυστηρίου της...για να δούμε που θα μας πάει αυτό το ταξίδι!
  Μπράβο που ανέλαβες την διοργάνωση και καλό σου κουράγιο στο συντονισμό .Καλή μας έμπνευση.Πολλά φιλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

τελευταία άρθρα