Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Wrong...

Γεννήθηκα με λάθος σημάδι, σε λάθος σπίτι, με λάθος υπεροχή. Πήρα το λάθος δρόμο, που με οδήγησε σε λάθος τάσεις. Ήμουν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Για λάθος λόγους και με λάθος ρίμα. Σε λάθος ημέρα μιας λάθος εβδομάδας. Χρησιμοποίησα λάθος μέθοδο με λάθος τεχνική.
Κάτι πάει λάθος με μένα χημικώς, κάτι λάθος κληρονομικώς. Λάθος συνδυασμός λάθος γονιδίων. Έφτασα σε λάθος τέλος με λάθος συμπεράσματα. Ήταν ένα λάθος σχέδιο σε λάθος χέρια, η λάθος θεωρία για τον λάθος άνθρωπο, τα λάθος μάτια σε λάθος βραβείο, οι λάθος ερωτήσεις με λάθος απαντήσεις.
Βάδιζα με λάθος τύμπανο, σπαταλώντας λάθος ενέργεια. Χρησιμοποιώντας όλες τις λάθος γραμμές και τα λάθος σήματα με λάθος ένταση.Ήμουν η λάθος σελίδα  από ένα λάθος βιβλίο. Με λάθος απόδοσή μιας λάθους παρουσίασης. Με λάθος φεγγάρι, σε κάθε λάθος νύχτα. Με τον λάθος τόνο παίζοντας τον μέχρι να ακουστεί σωστά.

για την ιστορία
Το τραγούδι Wrong των Depeche Mode κυκλοφόρησε ως single το 2009 και αργότερα συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ Sounds of the universe.
η άποψή μου (ως γνήσια υποστηριχτής του διπτύχου faith and devotion )
Μετά από 29 χρόνια στην δισκογραφία o Martin Gore, σε μια απίστευτη στιγμή έμπνευσης, γράφει το Wrong. Κατά την ταπεινή μου γνώμη το καλύτερο τραγούδι τους ως τώρα. Μετά από μια σχετικά χαλαρή μουσικά περίοδο, που την επηρέασε η αποχώρηση του Alan Wilder και τα προβλήματα του Dave Gahan, οι Depeche Mode επιστρέφουν στον γνώριμο ηλεκτρονικό ήχο (επιτέλους!). Βέβαια το άλμπουμ που ακολούθησε δίχασε τους κριτικούς (και εμένα). Μετά από 3 χρόνια που έχει κυκλοφορήσει είναι στιγμές που λέω ότι είναι είναι ο καλύτερος δίσκος τους ως τώρα και στιγμές που δεν μπορώ να τον ακούσω.
Ένα είναι σίγουρο για μένα ότι ο Martin Gore έβγαλε τον καλύτερο κρυμμένο εαυτό του στο συγκεκριμένο τραγούδι και ο Dave Gahan το πάθος που είχε χάσει τόσα χρόνια.

το βίντεο κλιπ εξαιρετικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.

τελευταία άρθρα